keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kimperi Kierrättää

Niinkuin tuotteidemme kestävyys ja kotimaisuus, kierrätys ja ekologisuus ovat Kimperille tärkeitä arvoja. Kierrätys ja materiaalien uudelleenkäyttö kuuluukin jo meidän jokapäiväiseen arkeemme, ja olet saattanut huomata sen asioidessasi Kimperillä.

Jos olet tilannut Kimperin tuotteita, olet saattanut jo huomata uudelleen käytetyt lähetysmateriaalit, kuten kirjekuoret ja laatikot, joista voit löytää "recycled by Kimperi" -merkin. Myös kaikki muovipussit lähetyksissämme on kierrätettyjä. 


Myös Kimperin tuotteista löytyy kierrätys materiaaleja. Esimerkiksi Kimperin uusien taskutuotteiden taskut on valmistettu pelkästään ylijäämä kangaspaloista. Kangaspalat, joita Kimperi ei enää käytä, annetaan esimerkiksi päiväkoteihin.Huistellin kukkarot, lompakot ja puhelinpussit on myös tehty suurimmaksi osaksi ylijäämäkankaista, mikä tekeekin niistä niin omaperäisiä. Jokainen lompakko ja kukkaro on erilainen, joten kaikille löytyy varmasti mieleinen.


Suurin osa Kimperin huonekaluista on saatu käytettynä. Vihreät hyllyt ja pöytä ovat aloittaneet matkansa BodyShopista enne Kimperille tuloa. Vaatetelineet ja -rekit Kimperi on saanut H&M:ltä. Myös magneettilaudat ovat tulleet sieltä.
 

Jos Kimperin kierrätys kinnostaa enemmän, vastaamme mielellämme kysymyksiinne!


Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti